تصفیه فاضلاب با روش CPF، SBR و MBR

تصفیه فاضلاب با روش CPF، SBR و MBR

تصفیه فاضلاب با روش CPF، SBR و MBR

تصفیه فاضلاب با روش CPF

از مهم ترین و اصلی ترین ویژگی های این روش، استفاده از تجهیزات هوادهی متعدد به منظور تزریق هوا به درون لجن و فراهم شدن شرایط بهتر برای رشد باکتری ها و میکروارگانیسم های هوازی می باشد. در این روش بخش زیادی از لجن ته نشین شده وارد حوضچه مخصوص شده و هوادهی با شدت بالاتر در آن صورت میگیرد.

تصفیه با SBR

به منظور کاهش هزینه های اقتصادی در تصفیه خانه هایی که ورودی ساب به آن کم می باشد، بخش های ته نشینی و هوادهی با هم ترکیب شده و تحت عنوان SBR فرآیند تصفیه صورت میگیرد. این روش در واقع از چند سیکل تشکیل شده است که در طول روز در زمان های مشخص انجام میشود. به عنوان مثال در این روش ابتدا حدود 3 ساعت زمان برای پرشدن منبع اختصاص داده شده و 2 ساعت برای هوادهی با تجهیزات مختلف انجام میشود. در نهایت و پس از تصفیه نیم ساعت برای ته نشینی مواد آلاینده و لحن و نیم ساعت نیز برای تخلیه پساب های تصفیه شده در نظر گرفته میشود. هوادهی در این روش به کمک دیوفیوزرها و هواده های جت انجام میشود.

تصفیه فاضلاب با روش CPF، SBR و MBR

تصفیه فاضلاب صنعتی با MBR

از دیگر روش های بیولوژیکی و هوازی برای تصفیه پساب ها می توان به MBR اشاره نمود. مراحل انجام کار در این روش شباهت زیادی با روش های لجن فعال دارد و تنها تفاوت موجود در آنها، عدم استفاده از حوضچه های ته نشینی می باشد. در واقع عمل جداسازی لجم در این روش به کمک فیلترهای مخصوص صورت میگیرد. غشایها و فیلترهای در نظر گرفته شده برای این کار قادرند ذراتی به اندازه های 0.1 تا 0.4 میکرومتر را از پساب تصفیه شده جدا کنند. البته لازم به ذکر است که این روش نیاز به هزینه اقتصادی بالایی داشته و ممبران های به کار رفته در آن گران می باشند. علاوه براین، اپراتورهای این روش نیاز به مهارت و دانش بالایی داشته و به همین دلیل از این روش زیاد استفاده نمیشود.

 


شرکت بوم پایش اصفهان
آدرس شرکت : اصفهان ، خیابان هشت بهشت غربی ، حدفاصل چهارراه گلزار و ملک ، کوچه 16 ، ساختمان آیین ، طبقه 2 ، واحد 7

شماره تماس :
32676580- 32676557 – 32684856
0913-115-1501


جهت مشاهده‌ی صفحه‌ی اینستاگرام شرکت بوم پایش اصفهان کلیک کنید.


مطالب بیشتر:

کاربرد گاز ازن در تصفیه خانه های فاضلاب

آلودگی آب از معظلات زیست محیطی قرن

بهترین منابع انرژی های نوظهور و تجدید پذیر

بررسی روند مختلف بازیافت

تفکیک و بازیافت پسماندهای الكترونيكی